Select Page

MASAMAS Travel & Tours Sdn Bhd

Masamas Travel & Tours Sdn Bhd
Masamas Travel & Tours Sdn Bhd adalah merupakan sebuat syarikat milik penuh Bumiputra yang menawarkan perkhidmatan pelancongan dan pengangkutan.
Penubuhan Masamas Travel & Tours Sdn Bhd (cawangan) di Bandar Kuala Lumpur adalah memenuhi permintaan pelanggan kami di luar negara untuk menguruskan pakej dalam Malaysia ( inbound) dan pelanggan kami di dalam Malaysia terutamanya di Kuala Lumpur dan sekitar
Selangor.
Kami mempunyai pengalaman yang luas dalam penjualan tiket penerbangan, pengurusan pakej untuk kursus, lawatan sambil belajar dan lawatan sambil membeli belah di kalangan kakitangan
kerajaan, syarikat swasta, univerisit, maktab, kolej, sekolah, Koperasi dan masyarakat dalam dan luar Bandar.
Masamas Travel & Tours Sdn Bhd juga adalah sebuah syarikat pengurusan umrah yang mempunyai kelulusan dari Kementerian Haji Arab Saudi. Kami menganjurkan Pakej Umrah Lengkap dengan kos yang berpatutan.  Pakej umrah kami dibuat dengan menumpukan kepada golongan berpendapatan sederhana agar mereka dapat merasakan nikmat beribadah dan mengembara di Tanah Suci Makkah dan Madinah.
Kami merakamkan dengan sepenuh keyakinan untuk menjayakan kesemua pakej yang akan kami rancangkan dengan memenuhi permintaan pelanggan domestic dan luar negara.
Selain daripada pucuk pimpinan yang berwibawa, Masamas Travel juga di dukung oleh barisan pengurusan yang dapat memenuhi citarasa pelanggan terutamanya pakej Umrah dan lawatan dalam negeri.  Sesuai dengan motto dan prinsip syarikat, Masamas Travel akan sentiasa berusaha ‘Berkhidmat Untuk Keredhaan dan Pelanggan Diutamakan’.
MASAMAS TRAVEL & TOURS SDN BHD
(co. no. 206093-P) kpl/ln : 1968-1
39-1, Jalan Wangsa Setia 1
Wangsa Melawati
53300 Kuala Lumpur, Malaysia