PENAFIAN

bismillah

 

assalamualaikum

Adalah DISAHKAN bahawa www.UMRAH-HAJI.com BUKAN Laman Website mana-mana Travel Agent yang terkandung didalamnya. Ini adalah Website peribadi Ustaz Haji Hairul yang mana beliau adalah ejen kepada Travel Agent yang ada di dalam Website ini. 

Untuk mengelakkan PENIPUAN & KEKELIRUAN maka semua urusan transaksi adalah TERUS ke AKAUN PIHAK Travel Agent Sendiri ( Contoh : ASH-HAR Travel | MUHAMMADIYAH Travel | WIRA SAUJANA Travel ). Cuma untuk memudahkan rekod bahawa maklumat apa-apa pakej diketahui umum & pelawat melalui Laman Website ini maka, SLIP BANK-IN MESTILAH di email ke ustaz@umrah-haji.com. Tujuan asasnya agar pihak www.UMRAH-HAJI.com dapat “claim” dengan pihak Travel Agent untuk menampung kos iklan serta penyelenggaraan di laman website ini.

Apapun pelawat HARUS MENGETAHUI bahawa apabila anda melalui www.UMRAH-HAJI.com :

  1. Urusan Pencarian Pakej telah menjadi SANGAT MUDAH.
  2. Menjimatkan Masa, Tenaga & Minyak. Sebab anda TIDAK PERLU keluar dari tempat kerja ataupun rumah anda. Selesai MASALAH PARKING.
  3. Mengurangkan Masalah PhoneTraffic” yang Kebarangkalian Berlaku walaupun Sekadar Untuk Bertanya Pakej. Belum Kira Untuk Tempahan.
  4. Harga Pakej Yang DiTAWARKAN adalah SAMA dengan Pihak HQ. Tiada Sebarang Perubahan KECUALI apabila Pihak HQ Berbuat Demikian.
  5. Maklumat Adalah SAMA & TEPAT dengan Pihak Pengurusan.

TAHNIAH kepada mereka yang telah berurusan dengan pihak www.umrah-haji.com. Kami AMAT BERSYUKUR DALAM MEMUDAHKAN URUSAN ANDA untuk menjadi TETAMU NABI SAW & TETAMU ALLAH SWT.

Dijanjikan Allah dosanya dibersihkan seperti hadis yang berbunyi:

  

tidak ada yang pantas balasan bagi haji mabrur kecuali surga.